Fiskebäckskil

I morgon blir det fiskebäckskil! Vi åker precis i tid för att slippa kemin (fast det är ju ganska kul). Aja, hoppas det blir nice. Kommer tillbaka på lördag eftermiddag, men kommer finnas på mobilen.
Saknar mina tjejer..<3

Fred och kärlek

England

Jag är dum. Jag försummar mina kompisar, hur dum får man bli? När ringde jag er senast? Skärpning!! Nu och med det samma!! Telefonen är inte alltför svårmanövererad!! Svara i den kan jag, och vill jag, i alla fall..

Ikväll drar visst KU igång igen, jippi! Har saknat det. Kommer säkert få träffa folk man inte träffat på ett tag. Kanske Sarah, och andra nya gymnasieelever, och höra hur det går på skolan. Trevligt, trevligt!

Tänkte bara säga det med, att jag älskar min klass NV09B!!

Fred och kärlek

Julkänsla

Blir ett kort litet inlägg, bussen går snart.

För ca ett år sedan hade jag och Karin, älskade saknade going, en smått speciell eftermiddag. För att inte gå in på detaljer (du minns dem säkert) fick vi väldigt mycket julkänsla. Skulle ge ganska mycket för en sådan eftermiddag med dig!

Jaja, hörde att det bara var 5 eller 6 veckor kvar till höstlovet, då ni, tjejer!!
Då ni..

Nu vill jag bara åka hem, så jag snabbt kan göra mina läxor och sedan sätta mig ner och sticka. Jag vet jag är lite speciell, men det blir så tråkigt annars. och jag gillar värkligen att sticka :)
Jaja, nu ska jag gå till bussen,

fred och kärlek

tröja

Mitt stora problem är löst

 

Vad jag ska sticka, alltså. Mormor och jag åkte och kollade på garn och mönster, och till slut kunde jag bestämma mig för en jumper med flätor fram och bak och fin krage. Hittade först en ganska enkel tröja, men jag är rädd att jag tröttnat innan den blivit klar. Så det blev en med flätor i stället. Det är säkert ganska svårt, men det ska nog gå vägen. Har ju mamma, hon är duktig på att sticka!

 

Nu ska jag snart gå till mormor och baka morotskaka och tårta, morotskaka till tjejkvällen i kväll, och tårtan till mormors födelsedag i morgon. Sen ska jag försöka hinna med att knåpa ihop ett grattis-kort med, mormödrar fyller ju inte 68 år varje dag. När jag publicerar detta har både tjejkväll och födelsedag varit, eftersom jag inte har något internet på denna datorn hemma. Bara så ni vet. Nä, nu är det morotskaka som gäller!

 

Fred och kärlek


knitted carrotcake

Sitter i skolan och väntar på bussen. Ganska segt, en halvtimme kvar. Tur att man har datorn, i alla fall.

När jag kommer hem ska jag gå till mormor, hon kom hem igår från Tyskland, så ska gå dit och höra hur hon haft det. Också ska jag berätta om min superroliga resa till Taizé, som hon fortfarande inte hört om. När jag kom hem från detta magnifika ställe fanns det nämligen en risk att jag hade med mig någon sjukdom hem, och för att inte smitta mormor eller morfar med något läskigt. Exempelvis svininfluensan. Som jag som tur är inte hade.

 

Sen blir det nog softa framför TV:n ikväll, försöka sticka klart mina raggsockar jag började på förra hösten. Nu är de snart klara, i alla fall, bara lite på ena skaftet kvar! Det jobbiga är bara att jag inte vet vad jag ska sticka efter sockarna. Hade tänkt mig en mössa, men nu har jag köpt världens sötaste basker att ha som vintermössa, så jag vet inte. Hade jätte gärna velat sticka en söt liten kofta eller någon tröja, fatta den känslan ”Jag har stickat den själv”. Måste hitta ett bra mönster först, bara.

 

På lördag kväll blir det tjejkväll hos Philippa! Fy vad kul det ska bli! Det blir jag, Johanna, Nellie och såklart Philippa. Det är så himmla synd att karing goingen inte kan komma eftersom hon är i Belgien, vi får helt enkelt stå ut till höstlovet.

Till tjejkvällen ska jag i alla fall baka morotskaka, MUMS! Hoppas folket äter det nu, när jag faktiskt ska anstränga mig och baka en kaka.

 

Nä, nu är det strax dags att gå till bussen.

 

Fred och Kärlek


back in buissness

Tänkte att ni alla skulle få en överblick över mitt liv nu när jag börjat på gymnasiet, men det blev visst inte så att jag skrev ändå. Men nu ska det bli ändring på det! Nu ska jag blogga lite varje vecka, i alla fall. så himmla skönt att skriva av sig lite med.
Nu blir det snart lektion igen, men jag skriver mer sen. lovar.

RSS 2.0