Att fylla år på sommaren

Jag kom fram till en grej idag. Det suger hårt att fylla år på sommaren.
1. Eftersom det inte är någon skola, är det ingen förutom familjen som kommer ihåg en, om ens det.
2. Ingen sjunger för en. Jag är så fruktansvärt trött på folk som fyller år, och kommer med ett: "nä, jag vill inte att ni ska sjunga för mig, det är så jobbigt...". jag hade blivit skitglad om hela klassen ställde sig upp och sjöng för MIG. För det har aldrig hänt. Och kommer inte göra det heller.
3. Nya traditionen i klassen: Kladdkaka till den flicka som tagit körkort. Men jag fyller år på sommaren, och kommer förmodligen ta mitt körkort då med. Vilket medför ingen kladdkaka till mig.
4. Man kan inte bara plötsligt bli överfallen av någon entusiastisk kompis som flyger på en i korridoren och säger grattis. För man är inte i närheten av någon korridor, och inte av något folk heller.
5. Man kanske vill fira. men på sommaren är det nästan omöjligt att dra ihop lite folk, för alla har annat för sig. Inte för att jag känner så mycket folk, men ändå. De få jag känner är borta de med.
Det suger att fylla år på sommaren. Man blir helt enkelt bortglömd. Och det finns få saker som gör mig så ledsen som att bli bortglömd.

Förvirrad


Du gör mig förvirradförvirradförvirradförvirradförvirradförvirradförvirradförvirrad.
Förvirrad.
och jag vill inte bli förvirrad av dig.
Vill inte!



VÅRTECKEN


Ingen vår utan bortsprugna kvigor att jaga.
Gjorde min kväll. Lätt.


Bild, google


Friday Night


Halvspontana myskvällar med Nellie och Philippa tycker jag om.
Film (Griffin and Phoenix), skvaller, snack, mys, melon, choklad.
Behövligt och underbart trevligt!


Fred & Kärlek

Totally scammed


Coola klasskompisar håller saker hemliga. Förhållanden bland annat.
Chockartat, men fruktansvärt kul.
Nu händer det grejer på natur!



Fred & Kärlek

Min första kärlek


En pojke som svepte in i mitt liv för ett år och några månader sedan. Efter 5 månader svepte han ut lika hastigt som han kom.
Min första kärlek.



Oh


Jag behöver dig.
Mycket mer än du behöver mig.
jag vet, jag vet, du skulle klara dig
så fruktansvärt bra
utan mig.
Men jag väljer att bortse från det,
för jag behöver dig
jag gör det.
Det finns inget som kan ändra på det.



Kreativitet


I helgen var jag kreativ, såg på film, åkte inte på fest, såg på mer film och tävlade.
Ganska så trevligt om jag får säga det själv.



Fred & Kärlek

Wedding season


Idag gifte jag mig med två män och en flicka.
Epic.


Melodifestivalen


Det mest minnesvärda med årets melodifestival måste väl vara Dannys felaktiga uttalanade:
"Jadu, jag kilar stadigt!"
För er som inte vet betyder "kila stadigt" med någon att man är tillsammans alternativt förlovad med någon.
Bara jag som tycker det är ett konstigt svar på frågan "hur är det med dig?" mitt i melodifestivalen?
Nästan lika irriterande som när någon wannabe författare hade fått för sig att ordet portkona betyder samma som hora. Det kan ju bara inte bli mer fel. Ellr mer irriterande. Klarar man inte av att använda språket kan man lika gärna lägga ner det helt och hållet. Särskilt som boken verkligen sög.


Det kan ta sig

Biologi kan ta sig, fy vad jag blir galen på denna uppsatsen!

Presentation


En sprallig 50-talspingla med sjukt cool stil!
Eller nä, en halvtöntig nv-flicka med halvtråkiga intressen.
Kanske ett missförstått poesigeni med båda fötterna i himlen.

Jag vet inte riktigt hur jag ska presentera mig själv, kanske med att jag är ca 168 cm läng, har ljusbrunt halvlockigt hår, bruna ögon, är ganska lagom tjock (förutom vissa perioder, men faktum är att jag faktiskt oftast är nöjd med min kropp) och har ljus hud som inte blir solbränd på sommaren.

Går 2a året på Nv, och älskar det. Eller ja, jag älskar min klass, mina underbara naturare, och stämningen som alltid får mig att längta tillbaka då jag varit bort från dem. Jag ångrar inte en sekund att jag valde NV, även om jag inte är överförtjust i kemi, fysik, matte, etc.. Alltså i princip allt som är NV. Hur detta hänger ihop vet jag inte, men så är det i alla fall.

Uppvuxen i en liten by i skogen, och jag undrar om man kan ha en bättre uppväxt. Mormor och morfar 100 meter härifrån, kusiner och bästa vännen på samma gård, djur, skog, ängar. jag älskar min by!

vad gäller klädstil älskar jag 50- och 60-tal, och klär mig gärna i second hand. Härliga klänningar, söta blusar, kjolar, snörkängor, färger och vida kjolar. Fast någon enhetlig stil är det inte, så mycket gamla kläder har jag inte. Så någon enhetlig stil har jag inte, jag klär mig i det jag tycker om (och helst en klänning). men som en kompis sa en gång: 'Du har ingen stil, men du gör det med stil'. jag älskar kläder helt enkelt, tycker det är ett bra sätt att visa vem man är och uttrycka sig på. och visst mår man lite bättre om man känner sig fin? (Nu lät jag ju som en fånig modebloggerska, men någon sådan är jag inte, jag lovar!)

När jag är ledig och inte är begravd i läxor gillar jag att orientera, sticka, sy kläder, läsa och liknande. Inte världens coolaste intressen, men jag gillar det, så varför inte. Träffa kompisar, gå ut och dansa. i somras hittade jag och mina kusiner ett dansställe där det spelades mest buggmusik, och där det faktiskt var riktigt mycket ungdomar och dansade! Perfekt, då vi alla tre tycker väldigt mycket om att dansa. Kommer bli flitigt besökt i sommar!

Lite av en nörd när det gäller böcker, och favoritserien är Harry Potter. Den har helt enkelt allt.
Äääälskar TV-serien Glee, och kan knappt vänta tills säsong två kommer ut på dvd. gillar även gossip girl, house, dead like me och antikrundan. japp, så cool är jag, Antikrundan ligger på min lista över bästa TV-serier.

Jag har ingen humor, eller så har jag väldigt mycket humor. Jag skrattar nämligen åt det mesta. Är väldigt förtjust i så kallade ordvitsar, vilket brukar få mina vänner att bli helt galen på mig. För visst, de är inte så otroligt roliga alltid, fast oftast är de så lama att de blir roliga i alla fall. Åtmindstånde lite.

Det jag gillar mest med mig själv är utseendemässigt mitt hår. Lockigt, ljusbrunt och lever sitt eget liv. Men det är väldigt mycket jag.
Egenskaper då? Hmm, den var svårare.. Men jag är faktiskt ganska så bra på att lyssna. och leka bollplank. Svar har jag inte, dem har du själv, men jag kan hjälpa dig att hitta svaren. i alla fall tror jag att det är så.

Detta är jag, en halvgalen halvtöntig tjej född 60 år för sent.




Om jag råkat glömma något sjukt viktigt, kommentera!



HOW IRONIC or GIRLS JUST WANNA HAVE FUN!


Kändes en aning ironiskt att prova bröllopsklänningar, men det gjorde jag i alla fall i fredags. På söndag nästa vecka ska det nämligen vara gudstjänst med bröllopstema; bröllopstårta, brudbuketter, hela kitet. och ca 10 brudar från olika tidsepoker. ironiskt eller inte, jag lyckades norpa åt mig den finaste, i alla fall enligt mig.

Girls Night Home @ karin's place! Sushi, MUSIIIIK, ascoooool dans, skitsnack, svarta vinbär, och halva moulin rouge. Fruktansvärt superbra kväll med underbara Nellie och Karin. Tack flickor för att ni finns.


Fred & Kärlek

Finito


Saker som tar slut innan de ens har börjat, de orkar jag bara inte med. Saker man inte ens försökt kämpa för, som man bara ger upp. Särskilt när sluten kommer som en chock.
Så sitter man där, lungt i sin lilla soffa, stickar lite på en kärleksmössa, också BAAM, ingen som vill ha mössan längre.
Sånt gör ont.



RSS 2.0