This is not a book, it's a mania

Bilresor mellan platser är ganska tråkiga. särskilt om de är mer än sådär en halvtimme. Tur är det då att jag belönats med gåvan att kunna läsa i bilen utan att må totalilla. Kan läsa hur länge som hellst, på ett ungefär, så länge det inte är för varmt eller man köp på allt för krokiga vägar. Detta resulterade alltså i att 3an blev utläst igår, och att jag nu börjat på 4an. 3an har jag läge sett som den bästa, men jag vet inte riktigt. Nu på senare tid har jag flyttat 1an högre och högre upp på rankningen, jag bara älskar när Harry får reda på att han är en trollkarl!
Å andra sidan har jag inte läst 5an, 6an och 7an så många gånger, så på det viset är de bättre. Men men, jag tror att det näst intill är omöjligt att rangordna dem. Jag bara älskar dem!
Skulle jag vara tvungen att välja enbart en serie att läsa resten av livet, hade jag lätt valt Harry Potter serien. Den innehåller allt; magi och fantasy, kompisar och kärlek, ondska, vänlighet, allt som man vill läsa om!
nä, nu ska jag gå ut i solen och läsa lite till, tror jag.

Harry Potter is the shit

Första boken avverkad, ska börja med andra nu ikväll. Man kan inte säga att någon av böckerna är dåliga, men andra är nog tyvärr sämst. Av hela serien, vill säga, och det betyder med andra ord typ 3 gånger så bra som många böcker. Blir house med, bästa serien. kan verkligen inte strunta i ett enda avsnitt. Gör att man blir lite låst på tisdagar, med träning, lite läxor och sedan house. Jaja, lite låst får man väl vara.
hittade äntligen första delen av Kate Canns serie Dyk i, en bok jag letat efter länge på bibblan i skolan. blir nog den efter Harry Potter. Eller emellan, beroende på hur mycket tid jag har.

Skolavslutnigsklänningen är förresten påbörjad, efter att jag hittat asfint ljuslila tyg och vitt, skirt spetstyg. Fixar jag och mormor den, kommer den bli asfin! Och unik, precis som jag vill ha det.

feber, feber

Ni har nog också haft den någon gång. Det börjar som en liten känsla långt bak i huvudet någonstans, och sedan växer den och blir större och kräver mer av ens tankar dag för dag. I början är det ganska trevligt, men efter ett tag blir det jobbigt. Man kan ju inte tänka på något annat!
Vad jag pratar om är ju såklart Harry Potter-febern. Plöttsligt bara MÅSTE man läsa alla böckerna igen, man kan inte få det ur huvudet.
Så det är väl bara all börja med dem igen, för vilken gång det nu är i ordningen..

No good beginning

tänkte att jag skulle ängna mig lite åt denna blogg, men nu blev det visst inte så i början. Engelskaarbete och 2:a Världskriget prov rör till saker.
men jag lever, och kommer skriva mer snart


Bookobsession

Så, dags att komma igång.
Vi börjar väl med en liten lista på vilka böcker jag läser, just nu:

Alla var där, Lauren Weisberger
Larklight, Philip Reeve
Den Äldste, Christopher Paolini
Lyckopillret, Robin Cook

Mest läser jag Alla var där, de andra ligger lite på is för tillfället. Ofta blir det så, även fast jag redan läser en hög med böcker, hittar jag en bok jag absolut vill läsa brukar den slinka med. Och med tanke på att alla dessa böckerna är så otroligt olika funkar det perfekt.  Alla var där handlar om festfixare i New York, Larklight om två barn som reser i rymden, Den Äldste om drakryttare i påhittelandet Angalesia och Lyckopillret handlar om häxprosesserna i Salem, fast nutid.


bookwitch

en liten blogg om böcker, mitt liv och mera böcker

RSS 2.0