.

Lite bättre, lite hetare, NATURVETARE!!



blink blink

Ett öga för ett öga, så blir hela världen blind.

Dessa kloka ord uttalades igår på Wallander - Bröderna. Och i morse på Hannah Montana. Mycket weird sammanträffande, skulle jag vilja säga. Men orden fastnade. Idiotfakta, yeah. Men jag är väl lite av en samlare, av citat och kloka ord. kan säkert användas till någonting, någongång.

Alla hjärtans dag igår. Fånigt. Jag tänker, och ska, visa de jag älskar att jag älskar dem alltid. Sådetså.

Och nej, jag erkänner inte att jag tycker att alla hjärtans dag är fånigt därför att jag inte hade den jag vill fira dagen med här igår..
Fredag it is!



Fred & Kärlek

Long time no see

Det tog ju slut där, mitt bloggskrivande. Någonstans där, där ljusrosa moln knuffar ner en rakt i klipporna. OCh varför då? Jag vet inte, men slut tog det. hade jag inget som gjorde mig glad, som jag ville skriva om? klart jag hade!! Men jag antar att jag inte orkade, inte ville (nej, jag var inte deprimerad. ibland orkar man bara inte göra saker).
Sen gick tiden, bloggen blev bortglömd. Tomte med fint folk, skolavslutning, julstök och vidare jul. Plötsligt var det dags för VM igen. Som jag kanska inte skulle åkt på. Men så blev det. vackert blev det, med massa folk man inte sett på år och dag. Och nya bekantskaper, såklart.
En pojke, som drog upp mig på ett Knallrött moln, och höll mig kvar.

Ödsla inte tid på ljusrosa moln (tittar du när ser du att de skiftar i giftgrönt), hitta dig ett knallrött i stället!
Det är vi alla värda.




fred & Kärlek

.

31/12-09 <3

RSS 2.0