Kunskap är makt

Idag är en dag att minnas, dagen då vi fick de snyggaste klasströjorna ever!
De blev till och med bättre än väntat, och det är inte dåligt alltså.
NV09 is the shit, så är det bara!

Vila i frid Morfar, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta

Myshelg

Hmm, känns som om jag bara uppdaterar om helger, men det är ju typ bara då det händer något intressant i mitt liv, så det får helt enkelt bli det eller inget. Tror jag.

Hursomhellst, denna helgen har varit trevlig som bara den.
I fredags chillade jag med kusin Jenny och åt ananas doppad i choklad. Smaskens.
I lördags blev det en tur till bynlångtborta, och det medförde diverse panik ifall jag skulle hitta eller inte, men det gjorde jag. Utan att köra fel en enda gång. Och det var väääääärt.
Idag åkte jag och mormor med på en liten bussresa till Tjolöholms slotts julmarknad. Det var verkligen jättemysigt, och det fanns en massa grejer, även om jag inte köpte så mycket. Men att bara vandra runt och känna julstämningen är trevligt, och brända mandlar är ju inte helt fel.

Imorgon är det måndag igen, och jag ska egentligen hålla ett argumenterande tal, men jag har inte skrivit det än, så det blir nog lite svårt.
Men jag är så himla skoltrött nu, det går inte. Jag får inte ner ett enda ord på pappret. Usch.

Woups!

Jag försov mig, fick ta bilen, hade inställd lektion och kom därför hem vid halv 2.
Jag fick allltså både extra sömn och kom hem svintidigt.
Värd dag!

Och sen har en utav Blekingesvikarna kommit hem, yay!

one will survive

W O W

Jag har nog inte så mycket mer att säga.

Eller jo, jag har absolut ingen aning hur jag ska klara av att vänta så länge.

Breaking Dawn

Snodde denna från en braig blogg.
Visst är den ganska klockren?

Det som ska bota söndagsångesten

Idag börjar "En idiot på resa" igen. Vill minnas att förra säsongen var ganska så otroligt klockren, så det kan nog inte bli annat än bra.
Klockan halv tio ikväll på ettan, för den som är intresserad.


En annan idiot på resa. Vid fältjägarstugan närmare bestämt.

En aning borta

Glömde min mobil i Annies väska. När vi kommit på ett sätt att göra så att jag kunde få den tillbaka, behövde hon meddela mig hur det skulle bli.

"Jajamän, jag smsar framåt kvällen hur det blir!"

Jodu Annie, vad var det jag hade glömt i din väska egentligen?

Det blev riktigt bra tillslut

Kaos.
Mys, fix och mat hos Malin.
Snabbvisit på förfest hos Edvin.
Vidare till Carro för att möta upp alla NV-flickor.
En Mario, två avatarer, en FBI-agent, en indian, en french maid, en tjuv, en tyrolare och en pirat var jag omgiven av.
Snygga var de.
Och bra.
Först på plats.
Folk.
Bra utklädningar, och mindre bra.
Parteey.
Två avatarer vann.
Sara var chaufför
Bagage är trångt.
Och oväntat folk har koll.
Låna ut sin jacka vill de med,
och sen bar det av hemåt.

Min gårdagskväll stavades S t u d e n t f e s t .

Värt

Efter matten gick bilen mot Göteborg med mig, Carro, Frida, Lydia och Lotta, för en dag på Kunskap & Framtidsmässan. Väldigt värt känner jag att det var, har fått
M A S S O R att fundera på. Mycket som jag aldrig tänkt på innan faktiskt, och förmodligen inte hade kommit i kontakt med om jag inte åkt dit.
Så nu vet jag vad jag ska göra i helgen, med en halv meter hög hög med programkataloger..

Jag är så rolig ibland

Broder: Lisa, visste du att 50 %, alltså halva jordnöten, är fett..?
Lisa: Ah, men då får man väl äta andra halvan då?

Framtiden är inte min vän (än)

Vi drar nog till Göteborg imorgon, för det är stor typ utbildningsmässa på Svenska mässan, och det kan ju vara bra om man inte vet vad man ska göra av sitt liv.
Just nu vet jag inte riktigt hur det ser ut med bilar och folk som ska med och sånt, men det blir nog bra till slut. Det brukar ju bli det.

Och outfitten till fredag är (nog) klar nu också. Äntligen. Men alltså... Jaa, tur att jag ska ha mask, för fy vad det ser ut!

En ovanligt fin vanlig dag

Fantastiskt bra dag, och det var en helt vanlig sketen tisdag.

Engelskan var okej, fysiken flög förbi (det var labb..), helt ok mat i matsalen, och return of the kräm, VG på kemiprovet vilket var mycket mer än jag väntat mig det är svinsvårt, och sen var det dags för textil.
Läraren var inte där, så det fanns ett sött litet papper att skriva upp sin närvaro på. Och sen hade man nog egentligen kunnat gå. men det hela slutade istället med att vi satt och snackade i två timmar om allt och inget.
Vi avverkade ämnen som smee, olyckor, folk, klasskort, olika sätt att dö, självmord, tv-program, sekter.. Otroligt intressant och mysigt, det är en så himla mysig grupp! Tur att den kursen fortsätter även efter jul.

Sen kom jag in bland de första i bussen. Jag hade alltså, för första gången denna terminen typ, lyckats ställa mig på rätt plats vid busshållplatsen. Kanske inte så himla coolt egentligen, men det är ganska så asnice att slippa stå.
Väl hemma kröp jag ner i ett varmt bad, och låg där i typ en timme. Det är verkligen något man skulle kunna kalla vardagslyx, det var sjukt gött. Och sen målade jag naglarna så att de är snygga till på fredag. Då är det nämligen S t u d e n t f e s t ! Det, om något, kommer bli legendariskt.

Härlig Helg, Vilsam Vecka

Helgen blev inte riktigt som planerat, men spontanitet är ju ofta trevligt.

Åkte med Jenny ut i skogen i fredags för avskedskalas för hennes pojkvän som ska åka till Australien i ett år.
Det vart jag, Jenny och ett tiotal random killar jag aldrig träffat. Men det var trevligt. Mat åt vi, och satt och snackade gjorde vi. Plötsligt drog de fram gitarrer och dragspel, och sen blev det allsång till diverse vackra låtar. Och en smärre hjärtattack, mitt i stycket Wiggen.
Så skulle pojkarna vidare mot Halmstad för utgång, så jag och Jenny körde hem. Mysigt faktiskt, att köra bil i natten, och sitta och snacka om allt och inget.

I princip hela lördagen satt jag med näsan i boken Girl with green eyes av Edna O'Brien. Hade glömt att jag skulle läsa ut den till på måndag, och hade en 200 sidor kvar ungefär, så det var bara att stålsätta sig och försöka att inte somna. Boken var bättre än jag trodde den skulle vara, men kan ju inte precis säga att den var bra.
Så fick jag spontant finbesök från Falkenberg, som slog huvudet i min dörrkarm. En sådär 4 gånger kanske. Johanna gjorde mig förvirrad med gäst och jäst. Men det var trevligt värre, och dragspelet var med, så vi gick ner till Johanna och Jenny och hängde lite. Grym, grym, så gryyym! Jag försökte mig på Björnen sover, och det gick väl sådär.
Så såg vi på ExtraExtra (sjukt kul!) och stannade uppe till sent.

Söndag, och det var 2-milsdags. Johanna ställde en bra fråga i bilen, och nej, det finns nog inget fel. Jag är nog bara lite dum, och blind ibland. Men det kan bättras.
Fick leka kiosktant med Anna och Cornelia. Lite segt när alla är ute och springer, men sen när det kommer igång är det okej.

Och nu sitter jag här, och skriver ett inlägg om min helg, som nog inte är så himla intressant för andra. Men aja, jag hade inget annat för mig, och pluspoäng till dig som orkade läsa. Imorgon är det dags för skola igen, lite segt nu efter ett härligt lov. Hoppas ni haft det trevligt, vilsamt och roligt i alla fall, för det har jag haft.

Jag är en mycket liten björn

Ramlade över ett mycket bra citat av en mycket bra liten björn. Ni kan ju byta ut ordet 'björn' mot 'Lisa', och se att det stämmer ganska så bra då med.

"Är man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på."
- Nalle Puh.

Do you put it in your carebox?

Jag är numera ägare till världens förmodligen finaste halsduk.
Om ni undrade, och det gjorde ni ju såklart.
Intressantare information får man ju leta efter, liksom.

Göteborg

dagens mest awkwarda grej:


Killen som satt mitt i Nordstan och mediterade.
Cool kille ändå.

Och för övrigt är det min fina kusin Johanna som tagit den vackra bilden.

Krossa alla fönster

Körde bil och lyssnade på p3, och hörde en låt som jag verkligen fastnade för direkt. Förmodligen är jag som vanligt väldigt efter, men här är den i alla fall. Älskar refrängen och upptakten till den.

(och Elenah, hur var det man gjorde så att man fick youtubesaker sådär som en smal grej man kan spela? haha, jag har glömt, och förmodligen fattar du inte vad jag menar, men i alla fall..)


RSS 2.0