The mania is over

En stor sorg har tagit över min kropp, Harry Potter serien är slut. Nu får jag vänta något halvår/år, och sen kan jag läsa dem igen. Ganska bra ändå, kanske. Nu kan jag läsa andra böcker, var på bibblan i onsdags och uppdaterade mitt lager. Recensioner eller liknande kommer senare, tror jag. Lånade en av Sophie Kinsella (en Shoppaholics bekännelser, ni vet) fast inte den boken. Blev i stället karriär och köksbesvär. Värkar bra. Har läst en annan av henne, mina hemligheter, och den har snart gått runt hela tjejgänget. Det är kul när folk läser det man säger är bra och man vill att de ska läsa. Har precis läst en prinsessas dagbok 9, prinsessan mia med, väntar spännt på nästa och avslutande delen.
Jaja, nu ska jag inte uppehålla er mer, gå och läs en bok i stället.


waterproof

...är inte min klocka, men den har klarat av att bli surfad med i alla fall. Waterproof är inte heller min t-shirt jag var iklädd igår, när jag och mina tjejor hade vattenkrig. Sjukt kul, fast lite kallt. Sen blev det grilla kycklingspett och äta dem med klyftpotatis och sallad, mums! Efterrätt blev (som vanligt) gör-det-själv fruktsallad, denna gång med smält choklad att doppa i. Myys och jättekul. Sen satt vi ute på altanen med infravärme och filtar till typ 11 halv 12, sen gick vi in och satte oss i soffan. Myys som bara den! Måste göras om, nästa gång blir det nog kusins altan vi våldgästar, altaner är trevliga.
Hur ska det gå sen när alla ger sig iväg på olika håll? det blir värkligen så, ingen av oss ska gå enns i samma stad på gymnasiet, en av tjejerna ska till och med utomlands ett år. Vi får absolut försöka träffas ändå, Då kommer vi ha myyycket att prata om!
Nae, nu ska jag gå och klippa ut tyg till min skolavslutningsklänning, den kommer bli asfin! Man slutar ju trotts allt inte nian varje dag.


RSS 2.0