Nollning & Inspark

Jaa, var ska man börja?
Direkt när vi började skolan i tisdags började vi planera. Och sen har vi planerat och planerat hela veckan. När vi väl sätter igång och fixar, då fixar vi allt. Turligt nog var lokalen redan fixad sen i våras, så vi slapp den lokalpanik som i princip alla andra klasser hade.

Nollningen gick (nästan) precis som planerat. Började uppe vid skolan, beväpnade med ägg, ketchup, senap, sprutgrädde och vattenpistolar fyllda med ättika. Ställde upp ettorna i två led, och lotsade dem sedan ner till dalen, där resten av oss höll på att förbereda. Det blev bra, med massa äckliga grejor och en hel del lekar. Lyckat blev det i alla falll!

Så åkte jag med Linnea hem, och kom hem senare än väntat då vi fick skjutsa oskar också. Fick panikduscha, paniklagamat, panikäta, och sen panikfixa/sminka i bilen. Och ändå komma över en halvtimma försent.
Som tur var kom alla en halvtimma försent, så det löste sig. Att fixa efter en nollning tar mer tid än man kan tro.
Så städde vi iordning lokalen, som förövrigt var en bra lokal, och insparken var igång. Ellar ja, tog ett tag att få igång, men när det var igång var det igång, och det fina vädret vi hade gjorde att det gick väldans bra att stå utanför och bekanta sig med diverse ettor, tvåor och annat folk. Det blev i alla fall, i mina ögon, en riktigt lyckad kväll! Men inte kunde det blivit annat, med absolut finaste klassen.

Kommentarer
Postat av: elenah

sv: det kommer du inte tycka när det slutat, då kommer du längta tillbaka ;)

2011-08-27 @ 23:27:13
URL: http://cadere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0